top of page
Ben jij al klaar voor CSRD?
Ben jij al klaar voor CSRD?

Thu, Feb 09

|

Circular Innovation Lab

Ben jij al klaar voor CSRD?

Binnen enkele jaren zijn bedrijven met meer dan 250 werknemers en/of 40 miljoen netto omzet en/of 20 miljoen balanstotaal (2 van de 3 criteria) verplicht te rapporteren over duurzaamheid. Een circulair business model helpt. Weten hoe?

Registration is closed
See other events

Time & Location

Feb 09, 2023, 10:00 AM – Feb 10, 2023, 12:30 AM

Circular Innovation Lab, Vlampijpstraat 84, 3534 AR Utrecht, Netherlands

About the event

Er verandert veel in de komende jaren op het gebied van duurzaamheidsrapportage. De CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) is een wetgeving en verplicht bedrijven tot uitgebreide rapportages over duurzaamheid. Bedrijven die aan twee van de drie criteria voldoen (>250 medewerkers, 40 miljoen netto omzet en 20 miljoen balanstotaal) moeten vanaf 2024/25 rapporteren over duurzaamheid.  De richtlijn is bedoeld om voor meer transparantie over en betere kwaliteit van duurzaamheidsinformatie te zorgen. Eén van de thema’s die voor veel bedrijven relevant is, is circulariteit. Niet alleen in het gebruik van materialen in de waardeketen, maar vooral in de transformatie naar een circulair business model. 

Tijdens deze Co-create workshop geven Innoboost en TOSCA, je meer inzicht in het belang van een circulair businessmodel en hoe je deze naar een impactvolle ‘CSRD’ rapportage vertaald.  Zodat je weet wat te doen voor de verplichte rapportages. 

 Kom leren, verkennen en netwerken. 

Share this event

bottom of page