top of page
Nieuwe business modellen, als antwoord op de CSRD
Nieuwe business modellen, als antwoord op de CSRD

Tue, Aug 29

|

Nieuwe business modellen, voor de CSRD

Nieuwe business modellen, als antwoord op de CSRD

Verken samen met andere CMO’s welke kansen de CSRD biedt voor nieuwe businessmodellen. Leer meer over de richtlijn voor de circulaire economie en hoe koplopers daar al waarde uit weten te halen in de voedsel-, energie en circulaire transitie.

Registration is closed
See other events

Time & Location

Aug 29, 2023, 3:30 PM – Aug 30, 2023, 4:30 PM

Nieuwe business modellen, voor de CSRD

About the event

Is de nieuwe CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) uit Europa een tool for change? 

Als het aan de Europese Commissie ligt wordt het bedrijven verplicht om te rapporteren over hun inspanningen om klimaatverandering en ongelijkheid tegen te gaan. Voor grote bedrijven geldt dit vanaf 2025, dus moet data verzameld worden in 2024. En in de twee jaar daarna geldt dat ook voor kleinere partijen.

De belangrijkste vraag gaat over de financiering van die transitie. En, in het verlengde daarvan de nieuwe businessmodellen die daarbij horen.

Weet jij al welke nieuwe circulaire of regeneratieve businessmodellen bij jullie business passen? Hoe je daarmee vertrouwd raakt, terwijl je de risico’s van veranderen verkleint? En hoe dat je rol als CMO gaat beïnvloeden?

Op 29 augustus a.s., van 15:30 - 16:30 hosten NIMA en Innoboost een online webinar, om je snel op de hoogte te brengen over de CSRD en de strategische marketingvragen die daarbij horen. Meld je aan voor een korte update. 

Share this event

bottom of page